Nieuwe tennispark officieel geopend bij TV Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Het nieuwe tennispark van Tennisvereniging Barendrecht is vanmiddag (Zaterdag 2 april 2016) officieel geopend. De tennisbanen zijn de afgelopen maanden volledig gesloopt en nieuw aangelegd waardoor er nu een spiksplinternieuw park ligt. Het nieuwe park wordt in gebruik genomen in het jaar dat de vereniging ook nog eens 60 jaar bestaat.

Het nieuwe veld werd na het oplaten van ballonnen in de kleuren van de club officieel in gebruik genomen door het spelen van de eerste wedstrijd: het jongste tegen het oudste lid. Uiteraard was de 5-jarige Maurits zo sportief om Vera (83) te laten winnen.

Jubileum

Wethouder van der Linden (sport) en de TV Barendrecht voorzitter Sjors Callenbach ontvingen uit handen van vice voorzitter Leon van der Wilk en Tessa Vleugels (organisatie) het eerste exemplaar van het nieuwe clubblad. Een editie die in het teken staat van het 60-jarig bestaan van de club.

Walk of fame

Ook werden vanmiddag (Zaterdag 2 april 2016) de leden van ‘de club van 100‘ bedankt voor hun steun aan de club. Dankzij deze mensen kon de vereniging het tennispark netjes afwerken met mooie paden tussen de velden. De namen van deze personen, families en bedrijven zijn voor iedereen te zien op de ‘walk of fame’: het pad midden op het sportpark.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »