Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 20 januari wordt tijdens het Alzheimer Café aandacht besteed aan de dagbestedingsmogelijkheden in Barendrecht. Bezoekers en mantelzorgers van onder andere ontmoetingscentrum ‘De oude Pastorie’ vertellen over hun ervaringen. Maar ook andere zorgaanbieders lichten kort toe welke mogelijkheden er zijn voor mensen met dementie.

Het Alzheimer Café vindt op woensdagavond 20 januari plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43. De organisatie is in handen van Laurens in samenwerking met Aafje, Kijk Op Welzijn en zorggroep de Toekomst. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw J. Groeneveld via T 0180 555 888.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De invulling van het programma is heel divers en wordt verzorgd door professionals en familieleden die steeds een ander thema belichten. Naast film- en muziekavonden is er geregeld aandacht voor praktische informatie die u of uw dierbare verder op weg helpt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »