Nieuwe wethouder Leon van Noort (VVD) beëdigd

BARENDRECHT – Op vrijdag 8 januari start wethouder Leon van Noort met het houden van spreekuren. Sinds zijn aantreden per 1 oktober 2015 heeft hij al met veel inwoners en contactpersonen bij instellingen en bedrijven kennisgemaakt. Hij wil dit nu uitbreiden met het houden van spreekuren, om inwoners de kans te bieden op een ongedwongen manier met hem in gesprek te gaan over Barendrecht.

De spreekuren vinden een maal per twee tot vier weken plaats, steeds in een wisselende locatie die voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Op 8 januari is het spreekuur van 11:15 uur tot 12:15 uur in openbare basisschool De Driehoek aan de Kouwenhoven-akker 14. Van Noort koppelt die dag het bezoek aan De Driehoek met een spreekuur.

Veel gespreksonderwerpen

Ik zie uit naar gesprekken met Barendrechters,” zegt Van Noort. “Ik heb veel onderwerpen in mijn portefeuille waarvan ik benieuwd ben naar hun mening. Denk aan de onderdoorgang A29, verkeersveiligheid of jeugdzorg. Ik hoop dat vele inwoners van de gelegenheid gebruik maken het gesprek met mij aan te gaan. Uiteraard ben ik ook op andere momenten en plaatsen op verzoek beschikbaar.

Portefeuille Van Noort

De portefeuille van wethouder Van Noort bestaat uit de volgende onderdelen: Onderwijs en -huisvesting, volwasseneneducatie, jeugd & jongeren, jeugdzorg (decentralisatie), kinderopvang, verkeer en vervoer, vastgoed & accommodaties, rioolbeheer, watermanagement, evenementen, project LOC, project Jongerencentrum, project Programma Samenwerking Onderwijs & Bedrijfsleven, project MFA Kruidentuin, centrum voor Jeugd & Gezin.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »