Feestelijke doorkomst Roparun in Barendrecht

BARENDRECHT – Maandag 16 mei 2016 vindt in Barendrecht de 9e Doorkomst van de Roparun plaats. Het wordt een speciale editie, want de Roparun bestaat dan 25 jaar. Alle teams uit Hamburg én Parijs komen op deze dag lopend en fietsend door onze gemeente. De Stichting Doorkomst Roparun Barendrecht stelt alles in het werk om van deze 25e Roparun een nog groter feest te maken dan in voorgaande jaren. Maar daarbij hebben wij uw hulp nodig!!

Stichting Doorkomst Roparun Barendrecht: “Wij kijken terug op een hele mooie Doorkomst door Barendrecht in 2015. Langs de route werden meer activiteiten dan ooit georganiseerd. Dat was geweldig! We betrekken die enthousiaste bewoners en organisaties dan ook graag bij de Doorkomst 2016.

Meld u aan!

Wilt u meedenken over leuke nieuwe activiteiten of sponsoring? En zo uw steentje bijdragen aan de organisatie van de Doorkomst tijdens deze feestelijke jubileumeditie? Dan komt de organisatie graag met u in contact! Meld u aan via doorkomstroparunbarendrecht [@] gmail.com. Dan nodigen zij u binnenkort uit voor een informatieavond. Organisatoren Alice en Gert Jan ter Borg, Cor Dorst, Thiemen Teerling en Ineke van den Eijnden kijken uit naar uw reactie!

Estafetteloop

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun heeft inmiddels ruim 67 miljoen euro opgebracht.

Fotoalbum met bijna 400 foto’s toegevoegd van de Roparun doorkomst in Barendrecht – http://barendrechtnu.nl/media/fotos/8809/roparun-doorkomst-barendrecht-2015

Posted by BarendrechtNU.nl on dinsdag 26 mei 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »