Politie gaat uit van brandstichting bij bedrijfspand aan de Achterzeedijk

BARENDRECHT – Gisteravond, zondag 29 september, is er brand geweest in een bedrijfspand aan de Achterzeedijk. Hierbij raakte niemand gewond. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen en beelden.

Een beveiliger van het bedrijventerrein was afgekomen op een inbraakmelding bij een bedrijfsunit op het VELO bedrijventerrein. De beveiliger ontdekte een brand bij de voordeur van het bedrijf en schakelde de hulpdiensten in.

Brandstichting

Rond 21.45 uur kreeg de politie/brandweer de melding van de brand bij het bedrijfspand. De brandweer komt ter plaatse en had de brand snel onder controle. Vermoedelijk is er brand gesticht, zo meldt de politie. In het pand was sprake van rookontwikkeling, maar de brand bleef beperkt tot het vuur bij de deur aan de voorzijde. Het betreft een bedrijf in een maritieme dienstverlening.

Er is een onderzoek gestart en daarbij is de hulp van getuigen zeer welkom: “Heeft u wellicht een (deurbel)camera of dashcambeelden die wij kunnen bekijken? Heeft u mogelijk andere signalen, tips of informatie over het pand aan de Achterzeedijk, meld dit dan bij de politie. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.





« |