1e Barendrechtseweg afgesloten na ernstig ongeval tussen personenauto's

BARENDRECHT – Vanochtend (Woensdag 25 september 2024) rond 8:40 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de 1e Barendrechtseweg. Ter hoogte van de kruising met de Eurekaweg kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing, een derde voertuig raakte ook betrokken bij de aanrijding. Twee van de personenauto’s raakte zwaar beschadigd: Het ene voertuig raakte het andere voertuig aan de zijkant (bijrijderskant), ter hoogte van de achterbank van de auto.

Ambulances, politie en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Een getuige meldde vlak na het ongeval dat de inzittenden van 2 auto’s zelfstandig uit de auto konden komen terwijl 1 bestuurder in de auto bleef zitten en niet bij bewustzijn leek te zijn.

De traumahelikopter zette om 5 voor 9 de landing in op een grasveldje naast de 1e Barendrechtseweg. De weg werd in beide richtingen afgesloten vanwege de hulpverlening en afhandeling van het incident. Op dit moment (9:30 uur) is de weg nog steeds afgesloten (Update 9:50u: De weg is nog steeds dicht).





« |