Auto op zijn kant op de 1e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Zondag 6 augustus 2023) rond half tien heeft er -opnieuw deze ochtend- een ongeval plaatsgevonden op de 1e Barendrechtseweg. Een automobilist kwam vanuit Rotterdam richting Barendrecht gereden. Vlak na het viaduct over het spoor, ten noorden van de A15, is de automobilist de controle over het stuur verloren en is de auto uiteindelijk op zijn kant, na een botsing met een lantaarnpaal, op het fietspad naar de weg tot stilstand gekomen.

Politie, ambulances en brandweer werden met spoed gealarmeerd. Inzet van de brandweer bleek echter niet nodig. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd op letsel. Een tweede ambulance die ter plaatse kwam bleek niet (meer) nodig. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en onderzoekt het ongeval. Het linker voorwiel van de auto is door het ongeval afgebroken.

Vorige week vond een zelfde soort ongeval plaats op deze locatie, maar toen aan de andere kant van de weg.

Vanochtend vroeg vond er ook al een ongeval plaats op de 1e Barendrechtseweg, een auto kwam toen op zijn kop in een sloot terecht, zie ook: Tesla ondersteboven in de sloot langs de 1e Barendrechtseweg
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »