Tesla ondersteboven in de sloot langs de 1e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Zondag 6 augustus 2023) rond 05:50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de 1e Barendrechtseweg, tussen de Dierensteinweg en de Evertsenstraat. Een elektrische auto (Tesla met blauwe kentekenplaten) kwam vanuit de richting van de Dierensteinweg de 1e Barendrechtseweg opgereden toen deze op de andere weghelft is gekomen, een bord langs de weg heeft geraakt en zo’n 10 meter verderop in de bosjes/tegen een dikke boom terecht is gekomen. Het voertuig is daarna omgerold in de naastgelegen sloot en daarbij op zijn kop terecht gekomen.

Omwonenden hoorden de klap en hebben daarna 112 gebeld. Politie, brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse. De bestuurder, de enige inzittende, is hierbij door de hulpdiensten uit het voertuig geholpen. Hij kon niet meer zelf uit de auto komen.

Het voertuig kwam in een sloot terecht naast een wandelpad tussen de achterkant van het schoolterrein end e naastgelegen begraafplaats. De auto lijkt te zijn losgekomen van de weg nadat een verhoogd puntstuk langs de weg werd geraakt (stoeprand tussen fietspad en autoweg).

De 1e Barendrechtseweg werd afgesloten voor de afhandeling van het ongeval. Een berger zal ter plaatse moeten komen om het voertuig uit de sloot te halen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »