VIDEO: Inbreker live gesnapt tijdens inbraak bouwterrein Barendrecht

BARENDRECHT – [VIDEO] Woensdagavond 2 april heeft de politie een man kunnen aanhouden die had ingebroken op een bouwterrein van een tunnel in Barendrecht. Het gaat vermoedelijk om een in aanbouw zijnde tunnel onder de A15 in Carnisselande.

Zijn poging om spullen te stelen én de aanhouding konden live worden bekeken in de politie meldkamer. Het beveiligingsbedrijf heeft de beelden gepubliceerd, bekijk hier de video van de inbreker.

De man betrad rond 21:40 het terrein, maar werd vrijwel direct opgemerkt doordat er op het betreffende bouwterrein beveiligingscamera’s hangen met bewegingsdetectie. Het beveiligingsbedrijf Hillson, van wie de beveiligingscamera’s zijn, heeft een directe link met de politiemeldkamer via het LiveView programma. Hierdoor kan een beveiligingsbedrijf eigen videobeelden van beveiligingscamera’s direct doorzetten naar de politiemeldkamer.

Vanaf dat moment zijn agenten op de melding afgekomen. Nog voordat de man spullen kon stelen is hij aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

Video met toestemming gebruikt van Beveiligingsbedrijf Hillson
Video: BarendrechtNu, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »