Auto te water in slootje langs de Sweelincklaan, bestuurder uit auto gered

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten werden vannacht (Zaterdag 21 december 2019) om tien voor half vier met spoed gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water in Barendrecht. Politie, brandweer en ambulance spoedde zich naar het incident aan de Sweelincklaan.

Een automobilist bleek door onbekende oorzaak in een slootje langs de weg terecht gekomen bij de rotonde Sweelincklaan/Bachlaan/Harmonielaan. De auto is tegen de rijrichting in tot stilstand gekomen in de diepe greppel. De voorkant van de auto was behoorlijk beschadigd.

Slootje

Met behulp van een ladder van de brandweer is de inzittende uit de auto gehaald. Hij is op de brancard geplaatst en in de ambulance behandeld. Het is niet bekend wat voor letsel de bestuurder heeft opgelopen.

Locatie

Het ongeval vond plaats tegenover basisschool de Draaimolen aan de Bachlaan. Vermoedelijk is er door de melder in eerste instantie alleen ‘basisschool de Draaimolen’ gemeld, want in de eerste meldingen werden de hulpdiensten richting de Stellingmolen gestuurd, waar ook een vestiging van basisschool de Draaimolen zit.

Eind oktober kwam in dezelfde bocht, ook ‘s nachts, ook al een auto terecht.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »