Slachtoffers beroving Park Buitenoord geschopt, geslagen en bedreigd met mes

BARENDRECHT – Drie jongens in de leeftijd van 18 tot 21 jaar hebben gisteren (Zondag 30 juni 2019) twee leeftijdsgenoten beroofd nabij Park Buitenoord in Barendrecht. Het incident vond rond 21:00 uur plaats naast de parkeerplaats van supermarkt Boons en Sporthal de Driesprong.

De daders hebben de slachtoffers geschopt en geslagen. Ook werd er gedreigd dat ze een mes bij zich hadden, hoewel de slachtoffers het mes zelf niet hebben gezien. De daders vertrokken met een tas van één van de slachtoffers. Ze zijn via de Dorpsstraat-Oost richting Park Buitenoord gerend. De politie heeft in de omgeving met meerdere wagens tevergeefs naar de daders gezocht.

Getuigenoproep

De politie heeft gisteravond (Zondag 30 juni 2019) het signalement van de verdachten verspreid, maar liet even na 23:00 uur ‘s avonds weten dat de daders nog niet waren aangehouden. De daders worden omgeschreven als 3 vermoedelijk Marokkaanse jongens in de leeftijd van 18 tot 21 jaar, ze droegen alle drie een korte broek. Eén van de daders had een wit petje op, één had een baard en één droeg een wit shirt.

Heeft u rond 21:00 uur één of meer van de omschreven jongens gezien (bij de beroving of tijdens hun vlucht), dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844.

Een buurtbewoner heeft tevens aan BarendrechtNU laten weten dat de jongens vanaf de Dorpsstraat-Oost vanaf de trap langs de dijk richting de Zeeg zijn gerend.

« | »