Auto-inbraak aan de Vrijenburglaan, dieven pinnen €1.250 in Rotterdam met gestolen pinpas

BARENDRECHT – [Video] In de nacht van zondag op maandag heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden aan de Vrijenburglaan. Twee personen zijn om 04:16 uur ‘s nachts te zien op camerabeelden wanneer ze de auto, thv basisschool CBS de Vrijenburg, openbreken. De daders zijn slecht te zien op het beeld, maar op de bewegende beelden zijn mogelijk specifieke kenmerken te herkennen.

Enkele minuten nadat de twee personen in de auto stappen, vertrekken ze weer. Uit de auto wordt een zwarte laptoptas met daarin een HP laptop, een slof sigaretten, een Tomford zonnebril, pinpassen/creditcards en een zwarte aktetas met zakelijke documentatie (mbt de pasjes) gestolen, zo laat het slachtoffer van de diefstal aan BarendrechtNU weten.

Gestolen pinpas

De auto inbrekers hebben diezelfde nacht om 05:50 bij een Rabobank in Rotterdam €1.250 opgenomen. “Deze beelden geeft de bank pas vrij als de politie daarom vraagt“, aldus het slachtoffer van de inbraak.

Wel zijn er beelden beschikbaar van de twee personen terwijl ze de auto open breken: “Ik hoop dat door het vrijgeven van de beelden misschien iemand deze 2 mannen herkent of misschien iets gezien heeft. Misschien is de zwarte aktetas ergens teruggevonden?

Opmerking: Het betreft de auto bovenin beeld, niet de auto die op de voorgrond te zien is:
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »