Fietser ernstig gewond bij aanrijding met auto op de Smitshoekse Baan

BARENDRECHT – Vanavond (Woensdag 28 november 2018) rond half zeven heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Smitshoekse Baan. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd vanwege een aanrijding tussen een auto en een fietser op de kruising met de Erkens-Akker. De jongeman op de fiets raakte hierbij ernstig gewond, het mobiel medisch team (arts) kwam per auto ter plaatse.

Het slachtoffer is na behandeling op locatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De jongeman was enkele meters na de fietsoversteek op het wegdek terecht gekomen. Omstanders hebben eerste hulp geboden en het verkeer langs het ongeval geleid. Later heeft de politie dit deel van de Smitshoekse Baan afgesloten voor autoverkeer.

VV Smitshoek

Update 1 december (11:30u): Het slachtoffer van de aanrijding is voetballer bij VV Smitshoek, de voetbalvereniging heeft gisteravond (Dinsdag 27 november 2018) een update op hun website geplaatst over het ongeval: “Zoals reeds bij sommigen bekend is, is Eren Dogan, speler van de O13-1, woensdagavond aangereden op de Smitshoekse Baan ter hoogte van het viaduct. Hij is van de zijkant geschept en meters verder terecht gekomen. Inmiddels ligt Eren op de IC en wordt daar kunstmatig in coma gehouden. Na 72 uur wordt de eerste fase afgesloten en wordt bepaald hoe fase twee zal verlopen.

Vanuit de trainersstaf worden de directe betrokkenen rondom de O13-selectie ingelicht met dagelijkse updates. Het verzoek is om de familie zo veel mogelijk te ontlasten in deze moeilijke tijd en de informatie aan te houden die vanuit de O13-selectie gecommuniceerd wordt. Mocht er behoefte zijn om uw steun te betuigen, gelieve dit te zenden aan de vv Smitshoek. De trainers zorgen dat dit bij Eren terecht komt.

Wij hopen, bidden voor hem maar hebben ook alle vertrouwen in Eren dat hij zo goed mogelijk zal herstellen.

« | »