Ambulance

BARENDRECHT – Een 21-jarige vrouw is vrijdag 8 november omstreeks 20:00 uur op het zebrapad aangereden. Deze vrouw is ongeveer twee meter op de motorkap meegenomen en vervolgens op straat gevallen. De politie is op zoek naar de bestuurster van de auto.

De 21-jarige vrouw uit Barendrecht stak de Binnenlandse Baan over in de richting van het politiebureau toen zij op de oversteekplaats werd aangereden. De vrouw kwam op de motorkap terecht en werd ongeveer twee meter meegenomen. Vervolgens stopte de auto. De vrouwelijke bestuurder stapte uit en vroeg of het ging. Toen de gewonde vrouw bij de bestuurder aangaf dat het niet echt ging stapte ze in en reed weg. In de auto zat nog een man op de bijrijdersstoel en een meisje op de achterbank.

De politie komt graag in contact met de inzittenden van de auto en/of getuigen van het ongeval via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Aanvullende opmerking: Bovenstaande bericht komt van de politie, maar vermoedelijk vond het ongeval al plaats om 18:00 uur. Even na zes uur werd er op vrijdag 8 november een ambulance met spoed opgeroepen naar ‘t Vlak Barendrecht. De politie was op het betreffende tijdstip zelf ook aanwezig met een auto op deze locatie.

« | »