Steekpartij bij tankstation aan de Kilweg (in Barendrecht), vrouw gewond naar ziekenhuis

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zaterdag 9 november 2013) om kwart voor drie werd een ambulance opgeroepen naar de Kilweg. Direct daarna werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam met spoed naar het incident opgeroepen.

Ter plaatse bleek er al sprake van een grote afzetting rond het tankstation aan de Kilweg/Middelweg. De politie was met vele auto’s ter plaatse en ook twee ambulances waren aanwezig. Naast het tankstation waren agenten druk bezig met het incident. De agenten droegen op dat moment de kogelwerende vesten.

Nadat de traumahelikopter was geland gingen twee artsen direct mee in de ambulance. In deze ambulance lag het slachtoffer van de steekpartij. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en de traumahelikopter kon ook weer vertrekken.

Nadat de ambulance was vertrokken hield de politie een persoon aan (zie foto’s). Deze persoon was vermoedelijk tegen de grond gewerkt, vlak naast waar de ambulance met het slachtoffer stond, en werd door de politie meegenomen. Het politiebusje is vervolgens met spoed vanaf de locatie vertrokken (zie video). Volgens een woordvoerder van de Nationale Politie is de man een bekende van het slachtoffer, de vrouw. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid bij het incident.

Nadat de spoedhulp was vertrokken is het plaats delict kleiner gemaakt en is de forensische opsporing ter plaatse gekomen. Er stond namelijk nog een auto naast het tankstation welke vermoedelijk behoort tot één (of beide) betrokkenen van het incident. De forensische opsporing heeft foto’s gemaakt en de auto meegenomen. Camerabeelden van beveiligingscamera’s zijn veilig gesteld.

Zodra er meer officiële informatie van de politie is zal dit bericht worden aangevuld. Diverse informatie kon ter plaatse nog niet worden bevestigd.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »