Politiehelikopter

BARENDRECHT – De vermissing van een 8-jarig jongetje aan de Zuidersingel in Barendrecht blijkt slechts deels om een ‘vermissing’ te gaan en mogelijk heeft nooit iemand het jongetje gemist. Via Burgernet werd vanmiddag (Donderdag 28 december 2017) het bericht verspreid dat de politie op zoek was naar een 8-jarig jongetje in blauw/witte pyjama met Hindoestaans uiterlijk.

De politie is met man en macht op zoek gegaan naar het kind, maar had op datzelfde moment nog geen melding van een vermissing, bijvoorbeeld door de ouders van het jongetje. Aanleiding voor de zoekactie was een melding door bezorgde burgers.

Zoekactie na tip

De politie is het kind gaan zoeken nadat een burger het jongetje rond half twee vanmiddag (Donderdag 28 december 2017) in zijn pyjama had zien lopen in de omgeving van het Eemmeer/Zuidersingel. Om kwart over twee heeft ook de politiehelikopter een half uur boven het betreffende gebied gevlogen. Bewoners van de omliggende wijken zagen vele politiewagens de buurt uitkammen, onder andere bij winkelcentrum Carnisse Veste.

Geen vermissing

Tot op heden heeft de politie geen melding gehad dat iemand het jongetje mist. “We weten dus niet wie hij is en waar hij woont. We hoopten op een belletje van bezorgde ouders maar tot op heden is er geen vermissing binnen gekomen“, aldus de politie. Ze hopen dat het jongetje zelf weer thuis is gekomen.

« | »