Schoorsteenbrand in woning aan de Schalker-Akker in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer van Barendrecht en Rotterdam werden vanavond (Zondag 6 oktober 2013) om tien over acht opgeroepen voor een melding gebouwbrand. In totaal werden vier brandweervoertuigen opgeroepen, één uit Barendrecht en drie uit Rotterdam.

Ter plaatse bleek er sprake van rookontwikkeling vanuit de schoorsteen. De brandweer heeft met behulp van de ladderauto uit Rotterdam de schoorsteen schoongeveegd. Hier kwamen langere tijd rookwolkjes en vonken bij uit de schoorsteen. Volgens een bewoonster van de betreffende woning was er geen sprake van vlammen in de woning en heeft de brand zich beperkt tot in de schoorsteen.

De brandweer van Barendrecht hoefde niet meer ter plaatse te komen, een tankautospuit en ladderauto uit Rotterdam hebben het incident afgehandeld.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »