Traumahelikopter ter assistentie naar de Rietdekkerij in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Even voor half elf vanochtend (Zondag 6 oktober 2013) werd een ambulance met spoed opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Rietdekkerij. Een kleine tien minuten later werd de traumahelikopter opgeroepen ter assistentie en kwam er nog een tweede ambulance.

De traumahelikopter zette tien minuten na de melding de landing in op een grasveldje achter de flats aan de Leerlooierij. De politie is ook met spoed ter plaatse gekomen om de trauma-arts zo snel mogelijk naar het incident te brengen. De reden van de inzet is onbekend, de politie kon hier geen uitspraak over doen. Geruchten ter plaatse kunnen niet worden bevestigd.

Een klein kwartier nadat het traumateam arriveerde is een persoon met de ambulance afgevoerd. De traumahelikopter steeg om tien over elf weer op uit Barendrecht.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »