Veel schade bij aanrijding tussen twee auto's op kruispunt Zuider Carnisseweg

BARENDRECHT — [Foto’s] De hulpdiensten zijn vanmiddag (Vrijdag 21 oktober 2016) even voor zes uur opgeroepen voor een aanrijding op de Zuider Carnisseweg. Politie en ambulance zijn met spoed naar het incident gegaan. Ook de brandweer werd gealarmeerd vanwege een mogelijke beknelling.

Op het kruispunt van de Koedood/Achterzeedijk met de Zuider Carnisseweg bleken twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Twee langsfietsende kinderen zouden de meldkamer hebben geinformeerd over het ongeval. De aanwezige politieagent heeft ze gecomplimenteerd en gerust gesteld.

Schade

Brandweer Barendrecht: “Bij aankomst bleek er geen sprake te zijn van een beknelling.” Wel hebben de brandweerlieden geassisteerd bij een vloeistoflekkage uit een voertuig.

De schade aan de betrokken voertuigen was groot: een personenauto raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde. Het andere voertuig, een bestelbusje, heeft schade aan de bestuurderskant van de auto. De inzittende van de personenauto is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, het letsel bleek mee te vallen.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te voeren.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »