Gewonde bij aanrijding tussen twee personenauto's op de Kilweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de Kilweg zijn vanavond (Donderdag 13 oktober 2016) rond kwart voor acht twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Kilweg bij de oprit A29 (richting Rotterdam). Bij het ongeluk raakte in ieder geval één persoon gewond, in afwachting van de (met spoed gealarmeerd) ambulance heeft hij op de grond gelegen naast de auto met flinke schade aan de voorzijde. Het is niet bekend wat voor letsel hij heeft opgelopen en wat de ernst daarvan is. Hij is door het ambulancepersoneel op een brancard gelegd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de aanrijding kon gebeuren is niet bekend. In beide voertuigen zijn wel de airbags uitgeklapt. Andere verkeersdeelnemers hebben de betrokkenen eerste hulp geboden na het ongeval.

Afgesloten

De Kilweg werd vanwege het incident afgesloten vanaf het centrum richting Carnisselande. Vlak na het ongeval ontstond hierdoor een file op de Kilweg en werd het verkeer allemaal de snelweg opgestuurd. Een enkeling koos de middenberm (inclusief kuil…) om met zijn auto te keren. Een handje vol automobilisten gebruikten het Kilpad (parallelweg Kilweg) om alsnog aan de andere kant van Barendrecht te komen. Het enige alternatief hiervoor was de Achterzeedijk.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »