Auto belandt in de sloot langs de Sweelincklaan in Barendrecht

BARENDRECHT – Vanavond (Donderdag 16 mei 2013) omstreeks negen uur is een ambulance met gepaste spoed opgeroepen naar de Sweelincklaan. Ter plaatse bleek het te gaan om een auto in de sloot. De ambulance was niet nodig en is retour naar de ambulancepost gegaan.

De bestuurder van de auto is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren in een bocht aan de Sweelincklaan. Door tegen te sturen is hij aan de andere kant van de weg tussen twee bomen doorgeschoten en daarna in de sloot beland. De bestuurder is zelf uit de auto geklommen en heeft geen letsel opgelopen.

De berger had behoorlijk wat tijd nodig om de auto uit de sloot te halen. De auto lag een stuk vanaf de kant waardoor de berger zelf de sloot in moest om de kabels van de kraan aan de auto te bevestigen.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »