Auto op zijn kop in de sloot aan de Fennaweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Vanmiddag (Zaterdag 11 mei 2013) om kwart voor vijf zijn brandweer, politie en ambulance met spoed opgeroepen naar de Fennaweg. De melding betrof een ‘hulpverlening personen’.

Ter plaatse bleek er een auto op zijn kop in de sloot te liggen. De bestuurder zat nog in zijn auto en kreeg de deur niet meer zelfstandig open. De brandweer heeft met behulp van een ladder en hydraulisch gereedschap de deur open gekregen. De man is hierna zelf auto de auto geklommen over de ladder. Hij is ter controle even nagekeken in de ambulance, maar liep kort daarna alweer bij zijn auto. Het is niet bekend hoe de auto in de sloot terecht is gekomen.

De auto is door de berger uit de sloot gehaald. Het Waterschap is nog langsgekomen om het water te controleren. Hierbij bleek dat er olie en/of brandstof in de sloot terecht is gekomen.

Volg BarendrechtNU.nl via Twitter en Facebook voor updates.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »