Kind van 2,5 jaar in sloot gevallen park Riederhoeve Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Vanmiddag (Vrijdag 10 mei 2013) zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt om een 2,5 jaar oud kind te reanimeren nadat het te water is geraakt. Het kind is met spoed afgevoerd naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. De politie heeft een kinderfietsje en een bal meegenomen vanaf de plaats van het ongeval.

Vrijdagmiddag is een 2,5 jarig jongetje te water geraakt in een park aan de Riederhoeve in Barendrecht. Hij was daar aan het spelen met zijn fietsje en is door onbekende oorzaak in het water terechtgekomen. Het ventje was met familieleden in het park en hij is ongeveer 5 minuten uit het zicht van de familie geweest. Snel nadat die hem zijn gaan zoeken heeft een neefje hem in het water gevonden. Die is direct met reanimatie begonnen en dat is later overgenomen door de brandweer en de GGD. Ook de trauma-heli is ter plaatse gekomen. Het slachtoffertje is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Volg BarendrechtNU.nl via Twitter en Facebook voor updates.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »