Auto tegen het huis aan de Dorpsstraat

Vandaag om 10 voor half 4 kreeg de ambulance een oproep om naar een ongeval aan de Dorpsstraat-Oost te gaan in Barendrecht. Ondertussen was ook de politie opgeroepen om hierbij te ondersteunen. De ambulance die inmiddels was gearriveerd op de aangegeven plaats kon het ongeval niet vinden. Na ongeveer 5 minuten te hebben rond gezocht is de ambulance vertrokken richting de Dorpsstraat, want het ongeluk was hier en niet aan de Dorpsstraat-Oost.

Ter plaatse bleek dat er een auto door nog onbekende oorzaak tegen een huis aan was gereden. Bij dit ongeval is ook nog een andere auto betrokken geweest die een lichte beschadiging aan één zijde had. Hoe de auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen is nog onbekend. De wijkagent meldt dat de bestuurder van de betreffende auto mogelijk onwel is geworden.

Takel- en bergingsbedrijf A. Barendregt heeft de auto de tuin uit gesleept en afgevoerd. Ondanks de grote toestroom van scholieren is het verkeer niet afgesloten geweest. De politie had wel grote moeite om de weg vrij te houden. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de lantaarnpaal uit de tuin verwijderd en terug geplaatst.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)| »