Aanrijding letsel Middeldijk/Strausslaan Barendrecht

Deze ochtend heeft er omstreeks kwart over tien een ongeluk plaatsgevonden aan de Middeldijk. Het kruispunt verbindt de Strausslaan met de Middeldijk. Bij het ongeluk is een jonge vrouw aangereden door een busje. Deze vrouw is ter plaatse behandeld aan haar verwondingen door het ambulance personeel.

Even later was ook de familie van de vrouw aanwezig. De vrouw is daarna afgevoerd met de ambulance. Op datzelfde moment is ook de bestuurder van het busje vertrokken nadat deze gegevens heeft uitgewisseld met de politie. De auto van deze man leek geen schade te hebben opgelopen.

Buurtbewoners die bij het ongeluk kwamen kijken hebben verteld dat de gevaarlijke verkeerssituatie al langere tijd een probleem is, maar dat de gemeente geen gehoor geeft aan de klachten van de buurtbewoners. Ze zijn al meermaals in gesprek gegaan met de verantwoordelijke wethouder om de situatie op het kruispunt te herstellen naar hoe het vroeger was. Het fietspad op de dijk, dat vroeger onder een tunneltje door liep, ligt momenteel parallel aan de Middeldijk. Dit geeft volgens de bewoners een onoverzichtelijke en gevaarlijke situatie waardoor er steeds vaker ongelukken gebeuren.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »