BARENDRECHT – [Foto’s] Op de foto met Elsa en Olaf van Frozen, hutten bouwen, brandweerman spelen en dansen op de muziek. Voor alle kinderen die vandaag (Zaterdag 13 juni 2015) bij het Kiwanis Kinderfeest waren was het een drukke dag. Met een stempelkaart, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat, konden de kinderen de hele dag langs alle activiteiten op het terrein van De Kleine Duiker.

Het opgehaalde bedrag zal later  bekend worden gemaakt en komt ten goede aan goede doelen. Dit jaar zijn dat stichting PiPa en De Kleine Duiker zelf.

Kinderfeest

Voor de kinderen waren er veel activiteiten georganiseerd. Van schminken, dansen, zingen, hutten bouwen en schilderen tot een mini-auto’s race, brandweerman spelen, op het springkussen en pony rijden. Een suikerspin met iets lekkers erbij om te drinken kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Het weer werkte vandaag (Zaterdag 13 juni 2015) gelukkig mee, dus mede dankzij de vele spelende kinderen is het een gezellige dag geworden.

Bekijk de sfeerimpressie van het Kiwanis Kinderfeest 2015 bij De Kleine Duiker.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »