Kiwanis kinderfeest bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 13 juni vindt het Kiwanis Kinderfeest plaats op het terrein van De Kleine Duiker. Van 11.00 – 17.00 uur kunnen kinderen uit Barendrecht en omstreken deelnemen aan diverse activiteiten.

De opbrengst van dit evenement is voor de goede doelen die Kiwanis Barendrecht steunt.

Activiteiten

De hele dag kunnen kinderen en (groot)ouders zich uitleven in leuke doe-, kijk & speel- activiteiten. Hutten bouwen van steigerhout, met een hoogwerker de lucht in, spelletjes doen, schilderen, pony rijden, in de zweefmolen zwieren, zich laten schminken Daarnaast zijn er informatiekramen, diverse live optredens en hapjes en drankjes. Voor de vaders is een heuse raceauto aanwezig en wordt de nieuwste elektrische BMW gedemonstreerd.

Loterij

Voor volwassenen is er een goede-doelen-loterij. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Rotterdam voor 2 personen. Er zijn veel grote en kleinere prijzen te winnen zoals een splinternieuwe kinderfiets. Loten zijn te koop voor € 2,00. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. Vooraf kunnen loten al via het contactformulier op de website besteld worden.

Goede doelen

Het Kiwanis Kinderfeest wordt georganiseerd door de leden van Kiwanis Barendrecht ten behoeve van de goede doelen waar zij zich dit jaar voor inzetten: de stichting PiPa en het Levend Landbouwmuseum “De Kleine Duiker” in Barendrecht.

Praktische informatie

Activiteitenkaarten zijn op het terrein te koop en kosten € 5,-. Hiermee kunnen kinderen aan diverse activiteiten deelnemen. Voor het huttenbouwen dient vooraf ingeschreven te worden. Dit kan via kiwaniskinderfeest.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »