Feestelijke opening van Stichting PiPa, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag vond de officiële opening plaats van stichting PiPa. De Stichting heeft zichzelf als doel gesteld om hulpbehoevende kinderen op te vangen. De opening werd verricht door wethouder Jeroen Gebben.

De familie Westerkamp en familie Barkmeijer (beheerders) na de opening: “Wat hebben wij enorm genoten van alle mensen die de moeite hadden genomen om met ons dit bijzondere moment te delen. We zijn trots & dankbaar dat we dit met elkaar mogen doen.

Woonboerderij

PiPa is gehuisvest aan de Middeldijk te Barendrecht. Het betreft een perceel grond van ca. 3700 m2 met daarop een woonboerderij en diverse schuren. In de woonboerderij wonen de beheerders met hun eigen gezin en is er plaats om circa 4 kinderen/jong volwassenen onderdak en zorg te verlenen. Op het terrein beschikken ze over diverse sport- en spelvoorzieningen, waaronder een trampoline, tafeltennistafel, voetbalveldje, speelhut, schommel, slingertouw.

Stichting PiPa

Wij willen kinderen en jong volwassenen die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen opvangen en een veilige woonsituatie bieden waarin ze tot rust komen en hun basisvertrouwen kunnen herstellen om uiteindelijk uit te groeien tot een normaal functionerend en aan de maatschappij deelnemend mens. Doel: herstel van basisvertrouwen en eigenheid

Bekijk hier de mogelijkheden om Stichting PiPa te steunen.

Foto’s

Foto: Stichting PiPaBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »