Kiwanis kinderfeest bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Vanmiddag (Zaterdag 14 juni 2014) vond het Kiwanis Kinderfeest plaats bij De Kleine Duiker in Barendrecht. De opbrengst van dit evenement is voor de goede doelen die Kiwanis Barendrecht steunt.

Kinderen

Kinderen konden met een knipkaart terecht bij de spellen op het terrein van de Kleine Duiker, een greep uit deze activiteiten zijn onder andere: skelterrijden, paardrijden, brandweerspel, in een bakje met een kraan hoog de lucht in, de zweefmolen en springen op trampolines en een springkussen.

Bij de kraampjes konden spullen worden gekocht, iets te eten/drinken worden gehaald of één van de spellen worden gespeeld zoals touwtje trekken en eendjes vissen. Daarnaast waren enkele kinderen, ouders en begeleiders druk met het bouwen van hutten.

Goede doelen

Het Kiwanis Kinderfeest wordt georganiseerd door de leden van Kiwanis Barendrecht ten behoeve van de goede doelen waar zij zich dit jaar voor inzetten: De Rapale School in Mozambique en het Levend Landbouwmuseum “De Kleine Duiker” in Barendrecht.

De organisatie heeft zichzelf als doel gesteld om de school in Mozambique van twee nieuwe klaslokalen te voorzien. Op de website van Kiwanis Barendrecht vindt u meer informatie over hoe u hun projecten kunt ondersteunen.

Video’s

Sfeerimpressie Kiwanis Kinderfeest 2014

Brassband, Kiwanis Kinderfeest 2014
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »