FOTO'S: Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht door de Muziekbuurt

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 21 december 2018) vond de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ weer plaats. De wandeling vond dit jaar plaats in de Muziekbuurt van de wijk Nieuweland.

De wandeling ging van start bij sporthal Aksent aan de Bachlaan. Verspreid over zo’n 20 groepen zijn enkele honderden deelnemers in een klein uur langs het kerstverhaal gewandeld.

Kerstwandeling

De wandelaars werden via een sfeervol verlichte route door de Muziekwijk, langs levensechte taferelen geleid die het Kerstverhaal uitbeelden. Het thema van deze kerstwandeling was ‘Hoor de engelen zingen!’. De route werd muzikaal opgeluisterd door zingende Maria’s en een enthousiast engelenkoor.

Bij het eindpunt in de Immanuëlkerk werden de wandelaars getrakteerd op warme chocomel en kon worden geluisterd naar (en worden meegezongen met) de gelegenheidsband die klassieke en moderne kerstliederen ten gehore bracht.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »