Foto's: 48e Wielerronde van Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 21 juli 2018) vond de 48e Wielerronde van Barendrecht plaats in het centrum van Barendrecht.

De Sportklasse mannen/Masters (50km) werd gewonnen door Patrick Stengs en de Elite/Beloften/Amateur/Junioren vrouwen (65km) werd gewonnen door Lizzy Witlox. De Elite-Mannen/Beloften ging om 16:15 uur als laatste van start en werd gewonnen door Robert Berk.

Wielerronde

De start/finish locatie van de Wielerronde was dit jaar ter hoogte van de MFA Kruidentuin. Eiland Marlyne had hier in samenwerking met de organisatie activiteiten georganiseerd voor de (jongere) bezoekers; Kinderen konden hier binnen en buiten komen knutselen en spelen. Ook was er voor een hapje en een drankje gezorgd, waaronder ook in de VIP tent.

Het startschot voor de eerste rit werd om 12:00 uur gegeven door rondemiss Melissa Sonders van Eiland Marlyne. In de pauze tussen twee ritten kwam BMX-er Dez Maarsen een demonstratie flatlanden geven: Acrobatische stunt op de BMX fiets. Vlak voor de start van de laatste rit ontvingen Dhr Luijendijk en Dhr. Orsel een oorkonde met Ere Lidmaatschap voor hun jarenlange inzet in het bestuur van de Stichting Wielerronde Barendrecht.

Uitslag

(C)-Sportklasse 19+/Amateurs 40+

  1. Patrick Stengs
  2. Frans van Winden
  3. Jeroen Wesselius

(E)-Elite/Belofte Club-Vr./Amateur-Vr./Junior-Vr.

  1. Lizzy Witlox
  2. Eva Bijwaard
  3. Iris van der Stelt

(A)-Elite-Mannen/Beloften/Amateurs

  1. Robert Berk
  2. Jelmer Asjes
  3. Gijs Meijer

De volledige uitslag is terug te vinden op de website van de KNWU.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »