Kletsnatte maar drukbezochte start voor Bethel Bazar 2017

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Vrijdag 12 mei 2017) om 19:00 uur ging de rommelmarkt van de Bethelbazar open op het parkeerterrein van de Bethelkerk. Een kwartier voor de opening stond er al een groep mensen te wachten om als eerste de beste koopjes te kunnen scoren.

Vlak voor de opening kwam het water echter met bakken uit de hemel. Enkele tientallen bezoekers moesten deze fikse regen/hagelbui met harde wind en onweer doorstaan voordat ze de marktkraampjes konden bezoeken. Zo goed als mogelijk zochten mensen een plekje om te schuilen.

Bethelbazar

Zo snel als het slechte weer begon, was het ook weer voorbij. In korte tijd stond de rommelmarkt vol met bezoekers en deed de zon een poging om door te breken terwijl het onweer nog van zich liet horen. Onder andere boeken, bloemen, elektronica, kleding, woonaccessoires, tassen, eten/fruit, servies en nog veel meer kraampjes met verschillende spullen werden drukbezocht. De markt van de Bethelbazar is morgen (Zaterdag 13 mei 2017) ook weer te bezoeken tussen 10:00 en 16:00 uur. Bekijk hier het volledige programma.

De opbrengst van de Bethelbazar komt dit jaar ten goede aan één lokaal doel (Stichting Present) en twee buitenlandse goede doelen (Stichting Priyanthi en Stichting welzijn kinderen Bal Anand).
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »