Geslaagd eerste KNVB straatvoetbaltoernooi in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De Buurtsportcoaches van stichting KijkopWelzijn hebben afgelopen woensdag een succesvol eerste straatvoetbaltoernooi georganiseerd op het gemeentehuisplein in Barendrecht. Met 6 teams voor de leeftijdscategorie jongens en meiden van 8 – 10 jaar en 6 teams voor de leeftijdscategorie jongens en meiden van 11 – 12 jaar, zat het toernooi vol.

De winnaars van beide poules plaatsten zich voor de Nederlandse kampioenschappen straatvoetbal van de KNVB op zaterdag 1 juli in de Jaarbeurs in Utrecht. De uiteindelijke winnaars van het toernooi waren voor de 8 – 10 poule BB Rotterdam en voor de 11 – 12 poule de Sterren van Morgen (Zaterdag 20 mei 2017) C. Deze teams zullen in Utrecht gaan strijden om uiteindelijk de beste van Nederland te zijn!

Voetbal

Naast het straatvoetbaltoernooi waren er verschillende side-events georganiseerd door de sportklas van het Focus Beroepsacademie. Ook leverde deze klas alle scheidsrechters voor het toernooi. Voor alle aanwezige deelnemers én bezoekers was er water, ranja, eierkoeken en fruit gesponsord door de Albert Heijn Middenbaan. De snacktafel werd beheerd door cliënten van Humanitas-DMH. De cliënten van Humanitas-DMH hadden het erg druk vanwege de warmte. Alle deelnemers en bezoekers werden herhaaldelijk gevraagd goed te eten en te drinken.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »