Winterfeest Barendrecht 2016 van start in Oude Dorpskern

BARENDRECHT – [Foto’s] Om 12:00 uur is het Winterfeest Barendrecht 2016 officieel geopend op het Doormanplein door burgemeester van Belzen. De dansers van Funky Feet zorgden vandaag (Zaterdag 10 december 2016) voor het eerste entertainment op het podium. Bekijk hier het volledige Winterfeest programma voor vanmiddag (Zaterdag 10 december 2016) en vanavond.

In de Dorpsstraat en bij de Historische Vereniging kunnen bezoekers terecht voor een kerstmarkt. In de Oude Dorpskern zijn er daarnaast verschillende (kinder)activiteiten. Ook in het centrum van Barendrecht (Middenbaan) hebben de winkeliers voor een markt en muzikale gezelligheid gezorgd. Het regenachtige weer werkt vandaag (Zaterdag 10 december 2016) helaas nog niet erg mee, maar daar laat gelukkig niet iedereen zich door tegenhouden.

Winterfeest

Vanavond om 18:30 uur zal de lichtjesoptocht vertrekken vanaf het Doormanplein. Iedereen, met en zonder lampje, kan zich hierbij aansluiten. Onder leiding van de showband zal er een rondje door het centrum van Barendrecht worden gelopen. Aansluitend zal de kerstvolkszang plaatsvinden op het Doormanplein. De afsluiting start om 20:00 uur met een concert in de Dorpskerk.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »