BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 9 december 2016) en vanavond (Vrijdag 9 december 2016) organiseerde het Edudelta College een kerstfair, deze werd gecombineerd met de open dag van de middelbare school. De entree van de kerstfair was volledig in de stijl van het groene en technische Edudelta College: een schoolplein vol grote tractoren. Bij de ingang werden gasten welkom geheten met een drankje en stond er een kerststal met echte dieren.

Eenmaal binnen konden toekomstige leerlingen en bezoekers zich niet alleen laten informeren over de opleidingen, maar ook gelijk kijken hoe dit er in de praktijk uit ziet. Al met al een combinatie van leuke en leerzame marktkraampjes.

Kerstfair

Verspreid door de school stonden de kraampjes, hier werden o.a. kerststukken, warme chocomelk en popcorn verkocht. Je kon ook op de foto met een uil, werd er live muziek gemaakt door leerlingen en werden er (knutsel)workshops gegeven. Met de levende kerststal werd er geld opgehaald voor dierenopvang Knaagspoor. Dierenopvang Knaagspoor is onderdeel van de dierenbescherming, waar dakloze dieren worden opgevangen, tot deze een nieuw thuis gevonden hebben.

De volgende open dag bij het Edudelta College is op 20 januari 2017 tussen 15:00 en 20:00 uur. Op 22 februari 2017 is er tussen 18:00 en 20:00 een aanmeld-avond voor leerlingen die zich willen inschrijven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »