Kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker 2016

BARENDRECHT – [Foto’s] Op 18 juni moest de geplande kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker worden afgelast vanwege het slechte weer. Vandaag (Zaterdag 10 september 2016) stond de herkansing voor de 2016-editie van de kofferbakverkoop op het programma en over slecht weer was er dit keer niets te klagen…

Onder een stralende zon hebben de 200 kofferbak-verkopers hun spulletjes kunnen verkopen aan de bezoekers. En deze waren in groten getale aanwezig.

Kofferbakverkoop

Vlak voor het middaguur was het topdrukte op het terrein achter De Kleine Duiker: de parkeerplaatsen stonden helemaal vol en het verkoop-terrein werd druk bezocht. In het gehele omliggende gebied werden door verkeersregelaars extra parkeerplaatsen aangewezen en ook in de Zuidpolder zelf werden auto’s geparkeerd (nabij de ingang). Met een huifkar werden bezoekers vanaf hun auto naar het terrein gependeld. In de loop van de middag ging de topdrukte om in ‘gezellig druk’.

Tegen half vier vanmiddag (Zaterdag 10 september 2016) begonnen de eerste deelnemers met het inpakken van hun spullen om weer te kunnen vertrekken, vanochtend (Zaterdag 10 september 2016) om 8:00 uur stonden de eerste auto’s vol spullen klaar om het terrein op te gaan. De verkoop begon om 10:00 uur.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »