Kruispunt Dierensteinweg/Veren Ambachtseweg op de schop: Reconstructie van IJsselmondse Knoop gaat 1.5 jaar duren

BARENDRECHT – Het kruispunt bij de op/afrit A15 van de Dierensteinweg is van maandag 17 t/m zondag 23 januari tussen bepaalde tijden, voornamelijk ‘s nachts, afgesloten voor al het verkeer. Van zaterdag 22 op zondag 23 januari is het volledige kruispunt dicht van 20.00 uur ‘s avonds tot 11.00 uur de volgende ochtend.

Zie ook: Reconstructie IJsselmondse Knoop dit najaar van start: Dubbel kruispunt, extra opstelstroken en fietserstunnels

Afsluitingen

Van maandag 17 tot en met zaterdag 22 januari is de IJsselmondse Knoop vijf nachten grotendeels dicht, van 21.00 tot 05.00 uur.

  • Van maandag op dinsdag kun je alleen rechtdoor tussen IJsselmonde en Barendrecht.
  • Van dinsdag op woensdag kun je alleen rechtdoor tussen de A15 en Ridderkerk-Rijsoord.
  • Van woensdag tot en met zaterdag zijn verschillende rijstroken afgesloten.
  • Let op: van zaterdag 22 op zondag 23 januari is de hele IJsselmondse Knoop dicht van 20.00 tot 11.00 uur.

Verkeer op de snelweg kan o.a. omrijden via de A15 -> A29 -> afrit 20 bij de Kilweg, Barendrecht of vanaf de A15 naar de A38 in Ridderkerk. De exacte routes staan met gele omleidingsborden aangegeven.

Werkzaamheden

De afsluitingen zijn nodig voor het opbouwen van tijdelijke verkeerslichten boven de kruising IJsselmondse Randweg/Dierensteinweg met de Veren Ambachtsweg, het verwijderen van de huidige verkeerslichten en het plaatsen van tijdelijke verkeerslichten. De tijdelijke verkeerslichten zijn nodig omdat enkele rijbanen worden verlegd, vanwege de reconstructie van de IJsselmondse Knoop. De afsluiting is nodig voor een veilige uitvoering van werkzaamheden door aannemer KWS.

« | »