Mooi begin wedstrijd seizoen voor Jazzdance GVB

BARENDRECHT – Vorige week zondag (15 maart) deed de selectie Jazzdans van Gymnastiek Vereniging Barendrecht mee aan het Interregionaal Kampioenschap in Nieuwegein. Met de gloednieuwe zwarte tops en de nieuwe blauwe en roze beenwarmers zagen de danseressen en de danser er fantastisch uit. De zes groepen die meededen op deze dag behaalde de volgende mooie resultaten.

In categorie D 6 t/m 9 jaar haalde Extra Training 1 de 2e plaats met 15.00 punten. Extra Training 2 D t/m 13 jaar eindigde op de 4e plaats met 13.90 punten en Extra Training 3 D t/m 16 jaar behaalde ruim de 1e plaats met 16.10 punten. In de categorie C t/m 13 jaar behaalde Demogroep 1 de 2e plaats met 16.00 punten. Demogroep 2 C t/m 16 jaar eindigde op de 5e plaats met 14,65 punten en Demogroep 3 C t/m 19 jaar behaalde de 1e plaats met 15.75 punten. Maar liefst 4 bekers mochten mee naar huis, een zeer goed begin van het wedstrijd seizoen.

Komende weekenden vinden er een aantal voorrondes voor het NK plaats waaraan de Jazz groepen van de GVB natuurlijk aan deel zullen nemen.

Foto’s en filmpjes van de optredens zijn te vinden op www.jazzdancing.nl of op de facebook pagina van Jazzdance Barendrecht. Meer info: www.jazzdancing.gvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »