Harmonievereniging Barendrecht blaast zich warm

BARENDRECHT – Op vrijdag 6 februari zal het Leerlingenorkest, Blokfluit- en SlagwerkKids van Harmonievereniging Barendrecht meedoen aan de landelijke ‘Warme truiendag’ actie.

Deze actie is bedoeld om aandacht te vragen voor het milieu en daarvoor de verwarming een graadje lager te zetten zodat energie kan worden bespaard. Dit is voor onze leden reden om de warme trui aan te trekken en nog eens extra hard te blazen om op deze manier hun steentje bij te dragen en een bewustwording te stimuleren voor een schoner milieu.

De vereniging roept hierbij iedereen op zoveel mogelijk hieraan mee te doen en ook onze jeugd bewust te maken van de eindigheid van onze fossiele brandstoffen.

Update maandag 9 februari

Op vrijdag 6 februari deden de BlokfluitKids en het Leerlingenorkest van Harmonievereniging Barendrecht mee aan de landelijke ‘Warme truiendag’ actie. Een flink aantal had zich extra warm aangekleed en iedereen deed extra zijn best om zich lekker warm te blazen in het repetitielokaal dat een graadje kouder was dan normaal.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »