Tennisvereniging Barendrecht schenkt cheque aan Lokaal Fonds Barendrecht

BARENDRECHT – TennisVereniging Barendrecht (TVB) wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door jaarlijks een goed doel te steunen. Vorig jaar is er een mooi bedrag opgehaald voor het MS fonds. Dit jaar heeft TVB het Lokaal fonds voor Barendrecht als maatschappelijk partner geselecteerd.

Het Lokaal fonds voor Barendrecht (LfvB) is een particulier initiatief en biedt ondersteuning aan concrete projecten die ten goede komen aan de Barendrechtse samenleving. Het richt zich met name op kleinschalige projecten waarin betrokkenheid en ontplooiing kernbegrippen zijn. Het belangrijkste doel van het fonds is het helpen ontwikkelen en helpen uitvoeren van projecten op het brede gebied van Educatie, Cultuur, Sport en Recreatie, Natuur en Milieu alsmede de Sociale- en Gezondheidszorg.

Tijdens de Rotterdam Business Events TVB clubkampioenschappen werd hiervoor aandacht gevraagd middels onder andere een fooienpot, een prijsvraag, maar vooral ook door een deel van de TVB loterij opbrengst beschikbaar te stellen aan het LfvB. Door middel van vlaggen op en naast de tennisbanen werd ook aandacht gevraagd voor het LfvB

Op de slotdag werd tijdens de prijsuitreiking door vice voorzitter TVB Leon van der Wilk aan de bestuursleden van LFB, Tanja de Jonge en Jannie de Vlaam, een cheque overhandigd. Het LfvB bestuur gaf aan blij ermee te zijn en hiervoor een goede besteding te vinden binnenkort.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »