Talentvolle voetbalmeiden (14 -18 jaar) welkom op open dag van BVV Barendrecht

BARENDRECHT – Voetbalvereniging BVV Barendrecht organiseert op zaterdag 29 mei een open dag voor voetbalmeiden in de regio. In de leeftijdscategorie tussen de 14 en 18 jaar heeft de club voor komend seizoen nog volop plaats voor nieuw talent. Op het hoofdveld van sportpark De Bongerd wordt die zaterdag daarom een open training en kennismaking met de club georganiseerd.

BVV Barendrecht herbergt al meer dan 20 jaar een volwaardige tak voor meisjes- en vrouwenvoetbal. De voetbalvrouwen van de rood/witten beleefden in het verleden veel successen op het hoogste amateurniveau. De laatste jaren wordt er ook volop ingezet op de ontwikkeling van de jeugd. Onder meer de teams Meisjes-Onder-17 en Meisjes-Onder-15 komen uit in de topcompetities in de regio.

Nieuwe talenten

Voor het nieuwe seizoen dat na de zomer van start gaat heeft de meisjesafdeling plaats voor nieuwe talenten tussen de 14 en 18 jaar. Op zaterdag 29 mei kunnen meiden uit de hele regio kennis maken met BVV Barendrecht en een open training afwerken op het hoofdveld.

De aanvang van de training is om 11.30 uur en aansluitend zijn er broodjes en drankjes om ook op informele wijze kennis te maken. Mede vanwege de coronamaatregelen is aanmelden vooraf wel verplicht. Aanmelden kan via app of sms via Stef Huszarik (06-23224200) of Ray Atapary (06-54668552).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »