Cruyff Courts 6 vs 6 ‘Kampioen van Barendrecht’

BARENDRECHT – Op woensdag 2 mei vond het Cruyff Courts 6 vs 6 ‘Kampioen van Barendrecht’ plaats op Campus Lagewei. Teams uit de regio Rijnmond deden mee aan deze kwartfinale van het 6 vs 6 toernooi van de Cruyff Foundation.

Het toernooi is georganiseerd door de Buurtsportcoach en het Jeugd- en Jongerenwerk van Kijkopwelzijn i.s.m. de Cruyff Foundation.

Halve finale

Alle teams, dus ook het jongens en meidenteam uit Barendrecht gaan strijden in de halve finale in Middelburg op zaterdag 26 mei. Deze dag strijden ze voor een plek in de finale die op zaterdag 16 juni in Den Helder is. “We hopen natuurlijk dat Barendrecht een gooi doet naar de titel!“, aldus de Buurtsportcoach.

De winnaar van het toernooi in Barendrecht werd bij de jongens het team Schuttersveld uit Rotterdam. Bij de meiden was dit Nelson Mandela uit Rotterdam.

Humanitas-DMH kwam met cliënten ranja schenken en fruit snijden. Zij hebben ervoor gezorgd dat de deelnemers deze dag aan niets ontbrak. Het fruit werd gesponsord door Van Gelder Groente & Fruit. KijkopWelzijn heeft sinds een maand een samenwerking met Van Gelder.