Ashley Melcherts van CAV Energie ontvangt Inge de Bruijn Bokaal

BARENDRECHT – Tijdens het jaarlijkse sportgala van de gemeente Barendrecht afgelopen februari vielen een tweetal atleten van atletiekvereniging C.A.V. Energie in de prijzen.

Werner Homan werd gekozen tot gehandicapte sporter van het jaar en Ashley Melcherts werd verkozen tot sportvrouw van het jaar.

Een misleiding en verrassing

Afgelopen maandag was Ashley naar de atletiekbaan op Sportpark de Bongerd gelokt om (zogenaamd) een clinic te geven aan de jongste pupillen. De Nederlands kampioene op de 800 meter was gevraagd om iets over zichzelf te vertellen om de jongste jeugd te inspireren en om de kinderen iets te leren over topniveau.

De verrassing was echter groot toen plotseling wethouder van sport van de gemeente Barendrecht Lennart van der Linden achter haar stond met de Inge de Bruijn bokaal, de wisselbeker voor de sportvrouw van het jaar. Na een foto met de wethouder en de Energiejeugd gaf Ashley toch nog een lesje loopscholing aan de pupillen, die daar maar wat trots op waren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »