Nieuwe kleedkamers bij VV Smitshoek officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 4 november 2017) vond de opening plaats van vier nieuwe kleedkamer bij VV Smitshoek. Wethouder van der Linden (sport) verrichtte om 14:00 uur de officiële openingshandeling door een bal door de nieuwe ingang naar binnen te schieten. Dit gebeurde in het bijzijn van een groep jeugdleden van de club.

Met deze 4 nieuwe kleedkamers komen we op 28 en voldoen wij aan de norm van 4 stuks per speelveld. De kleedkamers zijn voorzien van de laatste technieken, zoals LED verlichting en een douche systeem dat aan de laatste eisen van een legionella beheerssysteem voldoet en op een milieu en energie vriendelijke wijze wordt gespoeld“, aldus de voetbalclub.

Werkzaamheden

Naar een idee van oud- en ere voorzitter Joop Nootenboom is architectenbureau Rialto in samenspraak met aannemer Welbouw 3 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de uitbouw aan de westzijde bij veld 3. Met de broodnodige financiële steun van de gemeente Barendrecht zijn de aannemer en een groep vrijwilligers afgelopen zomer aan de bouw begonnen.

Naar goed gebruik bij vv Smitshoek werd ook bij deze bouw de al oude leuze van ons erelid Piet van Doesburg, “koop bij onze adverteerders, want zij steunen ons ook” weer waargemaakt, want de bouw is nagenoeg geheel tot stand gebracht door sponsors en business-clubleden van de vereniging.

Verder hebben de vrijwilligers, Peter Hogeweg, Aad Grootegoed, Cees Groeneweg, Piet van Langevelde, Cees van der Meer, Perry Offermans en Jan Stolk het verfwerk, de zitbanken, de inrichting, de ventilatie en de elektra voor hun rekening genomen. De firma den Drijver heeft de vereniging hangende toiletten geschonken, wat het schoonmaken makkelijker maakt.

VV Smitshoek: “Al met al een voorbeeld van samenwerking en zelfwerkzaamheid waar we als club trots op mogen zijn. We hopen dat onze leden en gasten er goed gebruik van gaan maken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »