Trainen voor Ladiesrun 2017 bij CAV Energie

BARENDRECHT – Doe je ook mee met de Ladiesrun op zondag 11 juni 2017 in Rotterdam? Maar train je daarvoor liever in een groep dan in je eentje? Dan heeft atletiekvereniging C.A.V. Energie uit Barendrecht een speciaal trainingsaanbod voor je. Voor loopsters die geen lid zijn van een atletiekvereniging, maar zich toch goed willen voorbereiden op deze loop, biedt C.A.V. Energie een uniek loopproject aan met een tijdelijk lidmaatschap.

Wij zien graag dat loopsters goed voorbereid aan de start verschijnen en wij willen loopsters laten ervaren dat een gezamenlijke voorbereiding het lopen prettiger maakt.

Inhoud speciaal trainingsaanbod voor de Ladiesrun

Het trainingsaanbod houdt een tijdelijk lidmaatschap van C.A.V. Energie van 15 maart tot 11 juni 2017 in. Er wordt gezamenlijk getraind op en / of vanaf de kunststofatletiekbaan op het Sportpark De Bongerd, Dierensteinweg 10 in Barendrecht. De trainingen vinden plaats op woensdag avond (19:00 uur tot 20:30 uur) en zaterdag (9:30 uur tot 11:00 uur) onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Er is sprake van volledige begeleiding naar de ladiesrun met een maatgericht loopschema. En je traint samen met gemotiveerde loopsters die hetzelfde doel hebben.

Het tijdelijk trainingsaanbod kost slechts €55,00; je bent verzekerd via de Atletiek Unie. Het tijdelijk lidmaatschap is mogelijk voor deelneemsters aan de 5 km, 7,5 km en de 10 km. En mocht u besluiten om na deze periode lid te blijven van C.A.V. Energie dan kan dit tegen een gereduceerd inschrijftarief. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je op de website cavenergie.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »