30+ dames voetbalteam zoekt enthousiaste dames: Vrijblijvend een balletje trappen

BARENDRECHT – Sinds juli vorig jaar zijn een aantal dames (30+) een eigen voetbalteam gestart. De dames spelen wekelijks een wedstrijdje op de velden bij BVV Barendrecht.

Nienke Lodder speelt mee in het team en vertelt: “We zijn nog maar een klein groepje maar willen dit graag uitbreiden. Wij zoeken nog enthousiaste dames 30+ die het leuk vinden om mee te voetballen. Soms komt er vrijwillig een trainer ons trainen, andere keren verzinnen we zelf een training en sluiten we af met een partijtje voetbal. Het doel is om elkaar te ontmoeten en om te sporten natuurlijk.

Voetballen

Het team verzamelt (mits het weer het toelaat) iedere dinsdagavond om 20:00 uur bij de kleedkamers van BVV Barendrecht om vervolgens tot ongeveer 21:30 een balletje te trappen. Je hebt geen ervaring of topconditie nodig, meedoen is gratis en vrijblijvend.

Nienke: “Vind je het leuk om ons een keer vrijwillig te trainen, wij zoeken ook naar trainers die ons af en toe willen trainen. Voor aanmelden of vragen kunt u mailen naar 30plusdamesvoetbal@gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »