Ruim 200 deelnemers bij 37e Oude Maasloop van CAV Energie Barendrecht

BARENDRECHT – Maandag 28 maart 2016, Tweede Paasdag, organiseert de atletiekvereniging c.a.v Energie voor de achtendertigste maal de Ziedewij Oude Maasloop, een KNAU-wedstrijd en prestatieloop over 10 kilometer, via een parcours van één ronde door Barendrecht. De start is om 11.00 uur vanaf de atletiekbaan van Energie op het Sportpark “De Bongerd”.

In 2015 was bij de dames Esmee Teeling van The Hague Road Runners in 38.29 minuten de snelste; bij de heren ging de overwinning naar de jeugdige Freek van de Weerd van de Loopvereniging TOF uit Breda in de prima tijd van 32.30 minuten.

Wedstrijdloop en prestatieloop

De Oude Maasloop, gesponsord door Ziedewij, pitstop van Barendrecht, staat open voor prestatielopers en KNAU-wedstrijdlopers. Inschrijven kan op de wedstrijddag zelf in de kantine van Energie op het Sportpark “De Bongerd”, Dierensteinweg 10, Barendrecht tot een half uur voor de start. KNAU-wedstrijdlopers kunnen op vertoon van een geldige startlicentie inschrijven; voor deze KNAU-wedstrijd zijn er geldprijzen per categorie. De kosten voor deelname voor zowel de prestatielopers als de KNAU-wedstrijdlopers bedraagt EUR 10,00 (voorinschrijven EUR 7,00). Na de finish ontvangt iedere deelne(e)m(st)ers een uniek aandenken; er is voldoende kleed- en douchegelegenheid in de accommodatie van c.a.v. Energie.

1.000 meter Jeugdloop

Voorafgaande aan de 10 kilometer vindt er een andere wedstrijd plaats; om 10.00 uur is er de “Ziedewij 1K” over 1.000 meter op de atletiekbaan voor jongens en meisjes pupillen en C/D-junioren (tot en met 14 jaar). De kosten voor deelname bedraagt EUR 4,00 (voorinschrijven EUR 3,00). Er zijn ereprijzen voor de snelste lopers.

Voorinschrijven en inlichtingen

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 27 maart via inschrijven.nl. Inlichtingen bij c.a.v. Energie via de website cavenergie.nl of onder telefoonnummer 0180-617023 (Clubgebouw Energie).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »