Lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezing Barendrecht 2018 GR18

BARENDRECHT – [Live] Vanavond, twee dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, vindt van 20.00-22.00 uur het slotdebat plaats in de hal van het gemeentehuis. Aan dit debat nemen alle Barendrechtse lijsttrekkers deel. Iedereen is van harte welkom het debat bij te wonen.

Naast de lokale thema’s zoals Duurzaamheid, Veiligheid en de BAR-samenwerking komen prikkelende stellingen aan bod die door inwoners zijn aangedragen“,aldus de gemeente.Voorafgaand aan het debat bestaat de mogelijkheid om stellingen in de daarvoor bestemde bak te deponeren. De beste stellingen komen tijdens het debat aan bod.

Livestream (terugkijken)

Tijdens het slotdebat komen alle lijsttrekkers vier keer aan het woord. Zij worden vooraf niet op de hoogte gebracht van de onderwerpen, waarover zij aan het woord komen. De deelnemers aan het debat zijn: Lennart van der Linden (EVB), Peter Luijendijk (CDA), Matthijs van der Welle (VVD), Leendert Mijnders (SGP/ChristenUnie), Marcel van Prehn (D66), Reshma Roopram (PvdA) en Arie Kooijman (GroenLinks). De avond wordt begeleid door debatleider Hans Groenendijk.


Werkt de stream niet? Open dan de BarendrechtNU pagina in de Facebook applicatie en start de stream. (De beschikbaarheid van de livestream is onder voorbehoud en afhankelijk van externe factoren)

Partijen stellen zich voor

Wat willen de partijen de komende 4 jaar doen in Barendrecht? Lees de artikels en bekijk de video’s voor de belangrijkste partijpunten:

Zie ook: Stellingen GR18: Zo willen de politieke partijen Barendrecht de komende 4 jaar besturenBekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »