Gymnazium Louny op bezoek bij Calvijn Groene Hart

BARENDRECHT – [Foto’s] Vorige week is er weer een groep leerlingen uit de Barendrechtse zusterstad Louny naar Barendrecht gekomen in verband met het uitwisselingsproject met Calvijn Groene Hart. De leerlingen maakten in het weekend kennis met hun gastgezinnen en debatteerden maandag onder enthousiaste leiding van burgemeester van Belzen in de raadszaal van het gemeentehuis.

Op dinsdag brachten zij een bezoek aan de hofstad. Vanaf Den Haag Centraal liep de groep naar het Vredespaleis om vervolgens door te reizen richting Scheveningen.

Toeristische route

Woensdag stonden een bezoek aan Rotterdam, Kinderdijk en Dordrecht op het programma en ondanks de regen waren deze excursies toch heel leerzaam en gezellig. De Tsjechische gasten hebben de tocht met de waterbus bovendien als zeer bijzonder ervaren.

Donderdag toog de groep naar de hoofdstad. Een deel van de leerlingen en begeleiders bezocht het Rijksmuseum en een ander deel het Anne Frankhuis.

Calvijn Groene Hart

Op vrijdag volgden de Tsjechische leerlingen samen met hun uitwisselingspartners een aantal lessen op Calvijn Groene Hart. Aansluitend gaven alle leerlingen presentaties over hun indrukken en ervaringen van de afgelopen week, waarbij het enthousiasme ervanaf spatte. Tenslotte hebben de leerlingen, begeleiders en directie van Calvijn de Louny-leerlingen uitgezwaaid.

De uitwisselingsstudenten en hun begeleiders zijn weer uitgezwaaid. Het was een geweldige week!

Posted by Calvijn Groene Hart on vrijdag 25 september 2015

Update bezoek Gymnazium Louny aan Calvijn Groene HartNa het geslaagde debat op maandag gingen de leerlingen en…

Posted by Stedenband Barendrecht-Louny on donderdag 24 september 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »