Middenbaan, Barendrecht

BARENDRECHT – In de afgelopen weken stemden de ondernemers uit Barendrecht- Centrum over de voortzetting van de Bedrijven Investerings Zone (BIZ) voor de periode 2015-2019. Notaris Jos van Spreeuwel telde op maandag 13 april de stemmen. Er waren negentig geldige stemmen uitgebracht, waarvan zestig stemmen vóór en dertig stemmen tegen voortzetting van de BIZ.

Hiermee is voldaan aan de twee eisen die gelden voor een BIZ. De eerste is dat minimaal 50% van de bijdrageplichtigen (160 in totaal) moet stemmen. Hiervan moet minstens twee derde vóór zijn.

Blij met uitslag

Het bestuur van de BIZ is blij met de uitslag. In een BIZ werken ondernemers samen om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. Een BIZ zorgt voor de noodzakelijke financiering om zaken uit te kunnen voeren. Van 2012 tot en met 2014 was er al een BIZ. De BIZ kan nu verder met het op de kaart zetten van het winkelcentrum en het behartigen van de belangen van alle ondernemers uit het centrum.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »